Băuţi la volan


Intră acum și în grupul de

Doi conducători auto, din care unul fără permis, s-au ales cu dosare penale pentru că au fost depistaţi la volan în timp ce erau sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 00:05, lucrătorii Poliţiei Fălticeni, efectuând un control rutier pe D.J 155 A pe raza localităţii Bogdăneşti, au oprit pentru autoturismul condus de A. Vasile, de 40 ani, din Fântâna Mare, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B”, din 2005.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Fălticeni, unde i s-au recoltat două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot la un control, pe D.J. 209 C în oraşul Liteni, a fost oprit în trafic M. Mihai, de 34 ani, localnic, care conducea un autoturism înmatriculat în Bucureşti. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie şi fiind testat a rezultat o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 0,32 mg/l.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.


Intră acum și în grupul de