Jocuri de noroc fără licenţă

În perioada 10-11.06.2009, pe raza judeţului poliţiştii suceveni au realizat o serie de controale pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor săvârşite în domeniul proprietăţii intelectuale şi a jocurilor de noroc. Potrivit IPJ Suceava au fost constatate două infracţiuni din care una de „punere în circulaţie de produse purtând o marca înregistrată fără acordul titularului mărcii” şi una de „desfăşurare fără licenţă a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc”.

Poliţiştii au ridicat bunuri în vederea expertizării, în valoare de aproximativ 1.200 lei constând în articole de îmbrăcăminte pentru copii inscripţionate cu mărci de renume şi au lăsat în custodie un număr de 6 aparate electronice cu câştiguri în bani.

Astfel, a fost depistată P. Mărioara, de 29 ani, reprezentantă a unei societăţi comerciale din Brodina, în timp ce deţinea în incinta punctului de lucru din Falcău, un număr de 6 aparate electronice cu câştiguri în bani pentru care nu deţinea licenţe de exploatare şi funcţionare .

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „desfăşurare fără licenţă a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc”.

loading...