Ghervan şi Omer au remizat în Suedia


Intră acum și în grupul de

Adversari în finala Challenge Cup, Omer şi Ghervan au fost la un pas de a reuşi o performanţă imensă joi seara, în Suedia, acolo unde naţionala României a remizat 26-26, după ce în minutul 50, „tricolorii” au avut un avans de 6 goluri.

Cu o echipă a cărei medie de vârstă a fost de 25 de ani, aflată în plină reconstrucţie, cei doi tehnicieni au smuls totuşi un egal pe terenul cvadruplei campioane mondiale, Suedia. Chiar şi aşa, naţionala are încă şanse de calificare la Campionatul European, însă Petru Ghervan e cu picioarele pe pământ.

„Va fi foarte greu să ne calificăm dar evoluţia de ieri a jucătorilor ne dă speranţe că viitorul echipei naţionale va fi unul frumos. Suntem într-o nouă etapă şi nu puteam emite pretenţii mari, mai ales pe terenul Suediei, dar prestaţia jucătorilor a fost peste aştepătări.

Din păcate, la fel ca la Mondialul din Croaţia am avut probleme pe finalul meciului. Sperăm într-un joc bun contra Muntenegrului, mai ales că vom juca pe teren propriu şi avem în spate acest rezultat din Suedia”, a declarat Petru Ghervan.


Intră acum și în grupul de