Ucraineancă depistată cu ţigări ascunse


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul detaşamentului de intervenţie au executat marţi o acţiune pe linia traficului de ţigări, oprind în trafic pe raza oraşului Siret, un autoturism marca „Lada”, condus de cetăţeanul ucrainean A. Aurel, care era însoţit de N. Olga, în vârstă de 38 de ani, domiciliată în Hliboka – Ucraina.

Potrivit IJPF Suceava, după controlul documentelor de călătorie s-a trecut la verificarea autoturismului şi a bagajelor, ocazie cu care s-au descoperit un număr de 390 pachete de ţigări marca „Saint George”, de provenienţă ucraineană, pentru care N. Olga nu poseda documente legale de provenienţă.

Fiind întrebată de provenienţa ţigărilor, femeia a declarat poliţiştilor de frontieră că le-a achiziţionat de la diverse persoane din Siret pe care nu le cunoaşte şi urma să le recomercializeze în vederea obţinerii de profit.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 1.620 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei.


Intră acum și în grupul de