Acasă Actualitate Un gater din Dârmoxa şi casa proprietarului au ars ca o torţă...

Un gater din Dârmoxa şi casa proprietarului au ars ca o torţă în miez de noapte


Intră acum și în grupul de

Bunuri de aproximativ 3 miliarde de lei vechi au fost distruse într-un incendiu ce a izbucnit joi, imediat după miezul nopţii la un gater şi s-a extins la locuinţa proprietarului. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, la ora 01:38, a fost anunţat un incendiu la hala gatere a unei societăţi comerciale, din localitatea Dârmoxa, oraşul Broşteni, la faţa locului deplasându-se Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Broşteni cu două autospeciale şi o motopompă.

La sosirea gărzii de intervenţie incendiul se manifesta la hala gatere construită din lemn şi locuinţa administratorului societăţii comerciale, existând pericolul de propagare la o gospodărie învecinată.



Incendiul a fost lichidat la ora 06.05, în flăcări fiind distrusă hala gatere pe o suprafaţă de circa 90 mp, casa de locuit pe o suprafaţă de circa 20 mp şi bunuri de uz casnic. De asemenea, s-au degradat două gatere bazic, un circular, un motofierăstrău, un polizor şi o maşină de ascuţit, pagubele fiind estimate de proprietar la 300.000 lei.

Rezultatele primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de un motor electric cu defecţiuni.

Pompierii au salvat casa de locuit învecinată, în valoare de aproximativ 40.000 lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version