Un bărbat din Păltinoasa a furat un generator din anexa unei locuinţe


Intră acum și în grupul de

În urma executării unor activităţi informativ- operative pe raza comunei Păltinoasa de către lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului- Formaţiunea Poliţiei Rurale, împreună cu lucrătorii Postului de Poliţie Păltinoasa, vineri, la miezul nopţii a fost identificat autorul unei infracţiuni de furt calificat, cauză înregistrată iniţial cu autori necunoscuţi, în persoana lui S. Costel de 32 ani, localnic, cu antecedente penale.

Potrivit IJ Suceava, acesta, în noaptea de 17/18.06.2009, în jurul orelor 24.00, s-a deplasat la locuinţa lui R. Ilie, situată pe raza localităţii, de unde a sustras dintr-o anexă lăsată neasigurată un generator electric marca KINGTOOL, în valoare de aproximativ 3.500 lei, fiind depistat ulterior în momentul când încerca să comercializeze bunul unui martor.

Faţă de acesta s-a luat măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava şi urma ca vineri, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând ca după definitivarea cercetărilor să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de