O gospodărie din Baia a rămas fără acoperiş în urma unui incendiu


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Fălticeni împreună Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Baia au intervenit duminică, în miez de noapte, cu 3 autospeciale şi o motopompă pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria Elenei Ş., din localitatea Baia. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat prin serviciul 112, la ora 03:09, iar la sosirea gărzii de intervenţie ardeau bucătăria de vară construită din lemn şi acoperişul clădirii de locuit construit, de asemenea din lemn cu învelitoare din ţiglă existând posibilitatea de propagare la întregul imobil.

Incendiul a fost lichidat la ora 05.05, dar au ars bucătăria de vară pe o suprafaţă de 18 mp, acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 60 mp, aparate electrocasnice şi alte bunuri. De asemenea, s-au degradat pereţii şi planşeul clădirii de locuit. Pagubele au fost estimate de proprietară la 3.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs de conductori electrici defecţi.

Pompierii au salvat casa de locuit, în valoare de aproximativ 25.000 lei.


Intră acum și în grupul de