Un sucevean şi-a alergat cu cuţitul în mână soţia şi copii prin centrul oraşului, în miez de noapte


Intră acum și în grupul de

Jandarmii suceveni au imobilizat un bărbat ce alerga prin centrul municipiului reşedinţă, cu cuţitul în mână, după soţia şi copii săi. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, căpitan Bogdan Cornaci, joi, în jurul orei 01.00, subofiţerul care executa serviciul de pază şi protecţie instituţională la sediile parchetelor de pe lângă instanţele de judecată sucevene, a observat o femeie care striga şi alerga pe strada Ştefan cel Mare, având un copil în braţe şi unul pe care îl ţinea de mână. Aceasta era urmărită la câţiva paşi de un bărbat care ţinea un cuţit în mână şi care adresa femeii cuvinte jignitoare.

„La solicitarea subofiţerului, în timp scurt a intervenit la faţa locului un echipaj de jandarmi care asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona centrală a municipiului, cu ocazia manifestărilor prilejuite de Zilele Sucevei. În momentul sosirii, jandarmii l-au surprins pe L. Vasile, de 30 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce agita un cuţit deasupra capului, strigând că îl va folosi, şi aducea injurii la adresa femeii şi copiilor. Membrii echipajului l-au imobilizat pe bărbat, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că acesta, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a provocat scandal la domiciliu, situaţie care i-a determinat pe membrii familiei sale să plece de acasă. L. Vasile a fost deranjat de atitudinea soţiei şi a pornit în urmărirea acesteia”, precizează căpitanul Cornaci.

Suceveanului i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publica a cuţitului…,” dosarul urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea definitivării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de