Din cauza vitezei un mopedist a ajuns la spital în stare gravă


Intră acum și în grupul de

Un mopedist ce conducea cu viteză excesivă s-a autoaccidentat atât de grav încât nici măcar nu i s-au putut recolta probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 21.18, pe DN 29C, în afara comunei Muşeniţa, L. Florin, în vârstă de 29 ani localnic, în timp ce conducea un moped, din cauza vitezei a pierdut controlul asupra direcţiei şi a căzut în afara părţii carosabile, autoaccidentându-se grav. Acesta necesită pentru vindecare 45-50 zile îngrijiri medicale.

Conducătorul mopedului nu purta cască de protecţie, iar din cauza stării de sănătate nu a fost testat cu aparatul etilotest şi nu i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot duminică, la ora 19.10, la intersecţia a două drumuri publice neclasificate din interiorul oraşului Cajvana, N. Gheorghe, în vârstă de 49 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga şi a acroşat un moped, condus de minorul R. I., de 12 ani, din municipiul Suceava, aflat în depăşirea autoturismului.

În urma impactului R.I., care nu purta cască de protecţie a fost accidentat. Conducătorul auto purta centură de siguranţă, nu a fost testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de