Un bărbat din Broșteni, cu un cuțit, a jefuit o farmacie din zona centrală a Sucevei. El a plecat cu 680 de lei și a fost prins de polițiști într-o sală de jocuri de noroc


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 33 de ani din Broșteni a fost reținut și introdus în arest după ce a jefuit, luni seara, o farmacie din zona centrală a municipiului Suceava, fiind prins de polițiști într-o sală de jocuri de noroc.

Polițiștii suceveni au fost sesizați prin 112 că la farmacia Catena din centrul municipiului a avut loc un jaf, iar în urma sesizării, au fost alertate toate echipajele de poliție din mediul urban și rural și s-a constituit o echipă operativă pentru cercetarea evenimentului, suspectul fiind prins și introdus în arest.

Potrivit cercetărilor, bărbatul a intrat în jurul orei 19:20, în interiorul farmaciei Catena de pe str. Ștefan cel Mare din Suceava și s-a apropiat de una din farmacistele aflate în serviciu, iar prin amenințarea cu un cuțit, a tras-o cu forța spre casa de marcat.

El a amenințat-o și pe cea de-a doua angajată și a cerut banii proveniți din încasări.

Bărbatul le-a dus pe cele două farmaciste în spatele tejghelei, ținând amenințător un cuțit, iar de acolo a luat din casa de marcat suma de aproximativ 680 lei, după care a încercat să părăsească farmacia.

Unul dintre clienții aflați în interior a încercat să blocheze ieșirea autorului, ținând ușa de acces, iar bărbatul s-a lovit violent de ușă, după care a revenit lângă una din farmaciste și a amenințat-o din nou cu cuțitul, pentru a-și asigura scăparea.

Sub presiunea amenințărilor, clientul l-a lăsat pe suspect să părăsească farmacia.

 Polițiștii suceveni au reușit ca în decurs de două ore să-l identifice pe suspect în sala de jocuri situată în incinta E-Gros Suceava.

Acesta, un bărbat de 33 de ani din Broșteni a fost imobilizat deși se manifesta violent și avea asupra sa un cuțit.

El a fost reținut pentru tâlhărie calificată și introdus în arest urmând să fie prezentat Parchetului Judecătoriei Suceava pentru care să dispună măsurile care se impun în acest caz.


Intră acum și în grupul de