Un bărbat din Broșteni, cu un cuțit, a jefuit o farmacie din zona centrală a Sucevei. El a plecat cu 680 de lei și a fost prins de polițiști într-o sală de jocuri de noroc

Un bărbat de 33 de ani din Broșteni a fost reținut și introdus în arest după ce a jefuit, luni seara, o farmacie din zona centrală a municipiului Suceava, fiind prins de polițiști într-o sală de jocuri de noroc.

Polițiștii suceveni au fost sesizați prin 112 că la farmacia Catena din centrul municipiului a avut loc un jaf, iar în urma sesizării, au fost alertate toate echipajele de poliție din mediul urban și rural și s-a constituit o echipă operativă pentru cercetarea evenimentului, suspectul fiind prins și introdus în arest.

Potrivit cercetărilor, bărbatul a intrat în jurul orei 19:20, în interiorul farmaciei Catena de pe str. Ștefan cel Mare din Suceava și s-a apropiat de una din farmacistele aflate în serviciu, iar prin amenințarea cu un cuțit, a tras-o cu forța spre casa de marcat.

El a amenințat-o și pe cea de-a doua angajată și a cerut banii proveniți din încasări.

Bărbatul le-a dus pe cele două farmaciste în spatele tejghelei, ținând amenințător un cuțit, iar de acolo a luat din casa de marcat suma de aproximativ 680 lei, după care a încercat să părăsească farmacia.

Unul dintre clienții aflați în interior a încercat să blocheze ieșirea autorului, ținând ușa de acces, iar bărbatul s-a lovit violent de ușă, după care a revenit lângă una din farmaciste și a amenințat-o din nou cu cuțitul, pentru a-și asigura scăparea.

Sub presiunea amenințărilor, clientul l-a lăsat pe suspect să părăsească farmacia.

 Polițiștii suceveni au reușit ca în decurs de două ore să-l identifice pe suspect în sala de jocuri situată în incinta E-Gros Suceava.

Acesta, un bărbat de 33 de ani din Broșteni a fost imobilizat deși se manifesta violent și avea asupra sa un cuțit.

El a fost reținut pentru tâlhărie calificată și introdus în arest urmând să fie prezentat Parchetului Judecătoriei Suceava pentru care să dispună măsurile care se impun în acest caz.

loading...