Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, implementează o procedură de lucru suplă pentru soluționarea unor probleme apărute în județ. Pe anumite probleme vom înființa subgrupuri de lucru și nu va fi necesară convocarea celor 50 de membri ai Colegiului Prefectural


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a anunțat, miercuri, că a stabilit o procedură pentru rezolvarea unor probleme punctuale, pe zone, fără să fie necesară convocarea întregului Colegiu Prefectural.

Modovan a declarat pentru News Bucovina că dorește o mai multă flexibilitate a actului administrativ, arătând că nu este necesară convocarea Colegiului Prefectural pentru situații la care atribuțiile în soluționarea problemelor apărute aparține unui număr restrâns de instituții.

„Ne propunem să facem subgrupuri de lucru, concentrate pe problema respectivă. Convocăm primarii, sau instituțiile cu problemele respective, facem apoi o informare, iar ulterior o prezentăm în Colegiul Prefectural”, a spus prefectul.

El a arătat că, de exemplu, se poate exista o problemă comună a primarilor din zona de munte și care poate fi soluționată prin implicarea a câtorva instituții și că nu va fi necesară convocarea întregului Colegiu Prefectural care are 50 de membri.

După ce problema respectivă este discutată și găsită soluția, se prezintă în Colegiul Prefectural, sunt menționate problemele și care a fost concluzia,

„Ne propunem să creem acele proiecte de bune practici, să îmbunătățim traseele operaționale”,a menționat prefectul.

Încă de la învestirea în funcție prefectul Alexandru Moldovan a anunțat că dorește o îmbunătățire semnificativă a serviciilor publice din județ.

Prefectul dorește revigorarea serviciilor publice, pentru a determina întoarcerea serviciilor publice cu fața către adevărata lor menire care este servirea beneficiarului real care este cetățeanul.


Intră acum și în grupul de