A căzut de trei ori de pe motoscuter

Un tânăr din comuna suceveană Adâncata aflat sub aburii alcoolului a căzut de trei ori de pe scuter, după ce s-a încăpăţânat să tot meargă cu el. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 04.10, pe drumul comunal DC 54, în interiorul localităţii Stâncuţa, comuna Zvoriştea, B. Florin, de 22 ani, din comuna Adâncata, în timp ce conducea un motoscuter, pe un sector de drum în pantă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motoscuterului cât şi a lui B. Eusebiu, pasager în partea din spate pe motoscuter (ambii necesitând circa 20-25 zile îngrijiri medicale).

B. Florin a luat motoscuterul şi a plecat de la faţa locului fără a anunţa poliţia despre cele întâmplate, fiind identificat ulterior la domiciliu. Acesta prezenta leziuni corporale vizibile la nivelul capului şi picioarelor astfel încât a fost solicitată salvarea şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, pentru îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor suferite la nivelul capului B. Florin nu a putut fi testat cu aparatul etilotest însă i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

B. Eusebiu a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,31 mg/l în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
La domiciliul lui B. Florin a fost găsit motoscuterul implicat în accident care prezenta multiple avarii, din declaraţia verbală a acestuia rezultă că avariile provin de la accident cât şi de la faptul că la întoarcere spre domiciliu de la locul accidentului a mai căzut de două ori pe carosabil.

În momentul producerii accidentului, cei doi nu purtau căştile de protecţie, iar B. Florin nu are atestat pentru a conduce mopede pe drumurile publice şi nici permis de conducere.

loading...