Acasă Actualitate Un tânăr de 27 de ani care ieșise să aprindă artificii la...

Un tânăr de 27 de ani care ieșise să aprindă artificii la trecerea între ani, spulberat de o mașină la Liteni-Moara. Șoferul a părăsit în trombă zona accidentului. Circulația a fost blocată// VIDEO


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din Liteni-Moara, care a ieșit să aprindă artificii la trecerea între ani a fost spulberat de o mașină, iar șoferul a fugit de la locul accidentului, potrivit martorilor oculari.

Accidentul s-a produs în zona din fața Căminului cultural unde tânărul accidentat se afla cu mai mulți prieteni pentru a sărbători trecerea în noul an.



Astfel, martorii susțin că un tânăr, George Parasteac, de 27 de ani, a ieșit la trecerea între ani să aprindă artificii, când a fost lovit puternic de un autoturism Peugeot 308 de culoare albă cu numere specifice județului Suceava și care a părăsit imediat locul accidentului.

Persoanele care se aflau împreună cu tânărul grav accidentat au precizat că nu a existat nici o intenție de frânare din partea șoferului care conducea mașina și venea în viteză de la intrarea în comuna  Moara îndreptându-se spre Vornicenii Mici pe drumul județean DJ 209 C.

Circulația rutieră a fost blocată în zonă zeci de minute pentru efectuarea cercetărilor polițienești, zeci de mașini fiind blocate.

Tânărul a fost preluat în stare gravă de o ambulanță care l-a transportat la UPU Suceava.

UPDATE:

Din informațiile de ultimă oră se pare că tânărul George Parasteac nu a mai putut fi salvat de medicii de la Spitalul Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version