A ajuns la spital cu arsuri de gr. II şi III încercând să stingă incendiul ce i-a cuprins locuinţa


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pojorâta au intervenit, joi, la ora 03:46 cu două autospeciale şi o motopompă pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Dumitru Ţ., în comuna Pojorâta, str. Valea Străjerilor.

Potrivit ISU „Suceava” , la sosirea gărzii de intervenţie ardeau aparate electrocasnice, mobilier, articole de îmbrăcăminte şi alte bunuri, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie.

Incendiul a fost lichidat la ora 05.00, în limitele găsite, dar au ars aparatură electronică, mobilier, circa 6 mp lambriu din lemn şi alte bunuri. S-au degradat elemente de tâmplărie, tencuiala încăperii şi lambriul, pagubele fiind estimate la 5.000 lei, dar din nefericire proprietarul, Dumitru Ţ., în vârstă de 69 ani, în încercarea de a stinge flăcările înainte de sosirea pompierilor, a suferit arsuri în zona feţei de gradul II şi III, fiind transportat cu o ambulanţă la spital.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de un televizor lăsat sub tensiune, nesupravegheat.

Pompierii au intervenit prompt, salvând casa de locuit şi anexele, în valoare de aproximativ 80.000 lei.


Intră acum și în grupul de