A ajuns la spital cu arsuri de gr. II şi III încercând să stingă incendiul ce i-a cuprins locuinţa

Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pojorâta au intervenit, joi, la ora 03:46 cu două autospeciale şi o motopompă pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Dumitru Ţ., în comuna Pojorâta, str. Valea Străjerilor.

Potrivit ISU „Suceava” , la sosirea gărzii de intervenţie ardeau aparate electrocasnice, mobilier, articole de îmbrăcăminte şi alte bunuri, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie.

Incendiul a fost lichidat la ora 05.00, în limitele găsite, dar au ars aparatură electronică, mobilier, circa 6 mp lambriu din lemn şi alte bunuri. S-au degradat elemente de tâmplărie, tencuiala încăperii şi lambriul, pagubele fiind estimate la 5.000 lei, dar din nefericire proprietarul, Dumitru Ţ., în vârstă de 69 ani, în încercarea de a stinge flăcările înainte de sosirea pompierilor, a suferit arsuri în zona feţei de gradul II şi III, fiind transportat cu o ambulanţă la spital.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de un televizor lăsat sub tensiune, nesupravegheat.

Pompierii au intervenit prompt, salvând casa de locuit şi anexele, în valoare de aproximativ 80.000 lei.

loading...