Pe drumurile naționale din județul Suceava se circulă în condiții de iarnă, carosabilul fiind umed cu porțiuni de zăpadă frământată. Pe drumurile județene de lucrează pentru lărgire și pentru deblocarea DJ 291 A


Intră acum și în grupul de

Pe drumurile naționale din județul Suceava se circulă, luni dimineața, în condiții de iarnă, carosabilul fiind umed cu porțiuni de zăpadă frământată.

În zona administrată de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația a fost asigurată fără evenimente rutiere, blocaje sau derapaje.

Carosabilul este umed cu porțiuni de zăpadă frământată de 0-2 cm și continuă ninsoarea. Vântul suflă cu 30-40km/h în Pasul Tihuța și pe DN 2E și cu 50-60km/h în Pasul Palma.

Pe aceste trasee s-a acționat cu 33 utilaje închiriate și 4 utilaje proprii și s-au consumat 283 tone de sare și 42 tone de material antiderapant.

Pe sectoarele de drum din administrarea SDN Suceava pe carosabil alternează sectoare de drum umed cu porțiuni cu zăpadă frământată sub 1 cm.

Pe parcursul nopții s-a acționat cu 33 de mașini și utilaje și o autofreză fără să fie înregistrate evenimente deosebite

Pe drumurile județene s-a acționat și se acționează cu un număr de 31 utilaje în zonele Dărmănești, Costâna, Todirești, Comănești, Pârtești, Arbore, Calafindești, Negostina, Salcea-Aeroport, Salcea-Fântânele-Roșcani, Suceava-Ipotești-Bosanci-Liteni-Dolhasca, Fălticeni-Dolhasca, Probota, Cornu Luncii -Baia, Mălini-Slatina, Bogdănești-Râșca, Forăști, Vama-Moldovița, Pojorâta-Izvoarele Sucevei, Panaci, Gura Haitii, Rădăuți-Volovăț-Burla, Satu Mare, Gălănești, Măneuți.

Totodată, se lucrează la deblocarea drumului DJ 291 A dinspre Frătăuții Vechi cu o Wola.

Carosabilul este acoperit cu zăpadă pe toate drumurile județene și se acționează cu lama și material antiderapant.

De menționat este că viscolește încă în zona Liteni-Lucăcești pe DJ 290C , dar nu sunt probleme și se intervine cu două utilaje, pentru lărgirea carosabilului.


Intră acum și în grupul de