Drumul județean 291 A Siret-Mușenița-Frătăuții Noi a fost redeschis circulației. Pe drumurile naționale se circulă pe carosabil umed care alternează cu porțiuni de zăpadă frământată//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Drumul județean DJ 291 A Siret- Mușenița-Frătăuții Noi, care a fost închis circulației rutiere de duminică după amiaza pe o lungime de 14 kilometri din cauza ninsorii abundente și viscolului puternic a fost redeschis circulației luni dimineața.

Potrivit Prefecturii Suceava, drumul a fost redeschis în jurul orei 8:20 și în prezent se lucrează pentru lărgirea carosabilului.

Pe drumurile naționale se circulă fără probleme deosebite după ce ninsorile s-au oprit și vântul a scăzut în intensitate.

Astfel, pe DN 17 carosabilul este umed, iar pe celelalte trasee de drumuri naționale din județ carosabilul este umed și alternează cu porțiuni de zăpadă frământată de 0-1 cm.

În zona administrată de Secția Drumuri Naționale Suceava, cu excepția DN 2E Cacica-Marginea și DN 2K Solca-Milișăuți unde alternează sectoare umede cu sectoare de zăpadă frământată, toate drumurile sunt la negru, iar autofrezele lucrează pentru lărgire pe tronsoanele afectate de viscol.

Peste o sută de utilaje au acționat în noaptea de duminică spre luni pentru menținerea drumurilor naționale și a drumurilor județene cu viabilitate I și II deschise circulației.

Astfel, Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc a acționat cu 37 de utilaje și s-au consumat 283 tone de sare și 42 tone de material antiderapant, Secția Drumuri Naționale Suceava a acționat cu 34 de utilaje, iar Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava cu 31 de utilaje.


Intră acum și în grupul de