Accident pe podul din Dornești: Două persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și o autoutilitară. Circulația a fost întreruptă


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, vineri dimineața, în urma unui accident rutier care s-a produs pe podul din localitatea suceveană Dornești.

Potrivit ISU Suceava, în urma accidentului nu au rămas persoane încarcerate.

Echipele de intervenție acordă îngrijiri medicale pentru două persoane rănite care sunt conștiente și cooperante.

O singură persoană va fi transportată la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal Rădăuți. Cea de-a doua victimă a evenimentului rutier, a primit îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

În zonă au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Poliția informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 17A Rădăuți – Bălcăuți, pe raza localității Dornești, din cauza unui accident. În urma impactului frontal dintre două autoturisme, a rezultat rănirea ușoară a două persoane. Se estimează ca circulația să fie reluată în 30 de minute. Valorile de trafic sunt reduse.


Intră acum și în grupul de