Spărgător de boxe, prins după o lună


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au reuşit să pună mâna pe un spărgător de boxe şi să recupereze o parte din bunurile furate. Potrivit IPJ Suceava, pe 17.06, la ora 09.15, B. Anca, din municipiul Suceava, a sesizat faptul că în noaptea de 16/17.06.2009, persoane necunoscute prin forţarea sistemului de închidere a uşii de acces în boxă au pătruns în interior de unde au sustras un cort de 4 persoane, două scaune de pescărie, un set de oale de inox, un set accesorii pentru baie din inox, un scaun tip scăriţă, un mop, un bax de vin şi un subwoofer.

Cu ocazia cercetării la faţa locului a mai fost identificată o boxă a cărui sistem de închidere este forţat şi lacătul acestei boxe fiind lipsă. Fiind identificată partea vătămată C. Aneta a declarat că a fost forţat sistemul de închidere, însă din interior nu lipsesc bunuri sau valori.

Marţi, în urma măsurilor întreprinse de poliţişti, a fost identificat persoana suspectă de comiterea furturilor din boxe, în persoana lui H. Dan, de 34 ani, din localitate.
În urma cercetărilor efectuate au fost ridicate o parte din bunurile sustrase şi restituite părţilor vătămate, prejudiciul estimat fiind în valoare de 1000 lei.

S-a dispus începerea urmăririi penale, ce a fost confirmată de Parchetul de pe Lângă Judecătoria Suceava, pentru săvârşirea infracţiunii de „furt” cu autorul în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de