De Ziua Unirii, Ștefan Mandachi, inițiatorul „România vrea autostrăzi” organizează la singurul metru de autostradă din Moldova o întâlnire cu cei care mai vor autostradă: Mi-e tot mai clar că peticul ăsta de beton va rămâne singura autostradă a Moldovei


Intră acum și în grupul de

Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi inițiatorul mișcării „România vrea autostrăzi#șî eu” va organiza de Ziua Unirii, vineri, 24 ianuarie, de la ora 15:00 o întâlnire la singurul metru de autostradă din Moldova de la Cumpărătura cu cei care mai doresc să se construiască o autostradă.

De ce merg acolo? E foarte simplu: am întrebat Guvernul dacă are ceva noutăți cu privire la autostrada de la noi și m-a pus pe silent. Poate își imaginează că ne-am mutat cumva din Moldova… Dar noi tot aici stăm, n-am plecat. Recunosc, sunt și nervos deoarece mi-e tot mai clar că peticul ăsta de beton va rămâne singura autostradă a Moldovei (cea mai săracă regiune a României)”, a scris Mandachi pe pagina sa de socializare.

El crede că de la București nu se vede suficient de clar borna ”kilometrică” de la metrul de autostradă, așa că s-a gândit ca vineri să fie făcută borna  UN PICUȚ MAI VIZIBILĂ.

„ Ce facem acolo? Fiecare face ce vrea… (eu de pildă, încă mă mai gândesc…) dar ceilalți pot să scrie o scrisoare pt. guvern, poate lor le răspunde… Foi și pixuri aduc eu. Aaa, și cutie poștală, era să uit : ))) Mă rog, important e să fim acolo”, a mai transmis Mandachi.

El a subliniat că de Ziua Unirii nu face hore patriotice de Ziua Unirii.

„Doar ne întrebăm retoric ce-ar zice Cuza dacă ar vedea că după 162 ani, Moldova e conectată cu Țara Românească prin aceeași rețea de drumuri ca-n 1859… Și mai am o curiozitate personală: dacă mai există muritori care încă vor autostradă?! Dacă da, le strâng mâna, facem o poză și plecăm acasă. Atâta, câteva minute, nimic mai mult”, a precizat Mandachi.

„Vineri, 24 ianuarie 2020, ora 15:00, Cumpărătura, Suceava. Pentru că nu se mișcă absolut nimic”, a transmis inițiatorul campaniei România vrea autostrăzi.


Intră acum și în grupul de