S-a izbit într-o maşină staţionată


Intră acum și în grupul de

Un botoşănean a ajuns cu maşina de pe un drum pe altul, lovind un autoturism staţionat pentru remedierea unor avarii.

Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 22:45, pe DN 17 în afara localităţii Gura Humorului, S. CONSTANTIN, de 37 ani din municipiul Botoşani, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 1998, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă la stânga, pierzând controlul asupra direcţiei, continuându-şi deplasarea înainte, în afara părţii carosabile, în direcţia drumului forestier „Cetăţuia”.

El nu a mai putut evita impactul lateral stânga-frontal cu un autoturism care staţiona în afara părţii carosabile, cu luminile de poziţii aprinse, condus de C. Vasile, de 36 ani, din comuna Pîrteştii de Jos, ce se afla în exteriorul autoturismului, remediind nişte defecţiuni apărute la sistemul de răcire.

Acesta a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, iar apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde în urma acordării îngrijirilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral minor prin accident rutier”.

Ambilor conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-le recoltate şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de