Au trecut pe lângă moarte după ce s-au răsturnat cu maşinile


Intră acum și în grupul de

Doar centura de siguranţă l-a salvat pe tatăl unui şofer, după ce s-au răsturnat în albia unui pârâu secat şi pe o şoferiţă orădeancă, într-o râpă de 15 metri. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 01:45, în Câmpulung Moldovenesc pe strada Calea Bucovinei, M. Vasile, de 32 ani, din oraşul Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, posesor al permisului de conducere categoria ,,B” din anul 2009, ajuns pe un sector de drum aflat în lucru semnalizat corespunzător, unde circulaţia se desfăşura pe o singură bandă, sensul său de mers fiind blocat, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier „PRIORITATE PENTRU CIRCULAŢIA DIN SENS INVERS”, a pătruns pe sensul opus de mers, deşi din sens opus circula un alt autoturism.

Pentru a evita o coliziune frontală cu acesta, a virat stânga, răsturnându-se de pe podeţul aflat în lucru în albia pârâului Izvorul Malului care este secat. În urma accidentului a rezultat rănirea lui M.Ilvian – tatăl conducătorului auto din aceeaşi localitate, aflat pe scaunul din dreapta faţă, necesitând 5-6 zile de îngrijiri medicale.
Şoferul purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero şi i s-au recoltat şi probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Sâmbătă, orele 15:20, pe DN 17 în interiorul comunei Iacobeni, P. Irina, de 38 ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, posesoare a permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 1998, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile la o diferenţă de nivel de 15 m.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto.
Aceasta purta centură de siguranţă, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat şi probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de