Incendiu la Grădiniţa de copii nr. 3 din Marginea


Intră acum și în grupul de

Pagube de un miliard de lei vechi s-au înregistrat la Grădiniţa de copii nr. 3 din localitatea Marginea în urma unui incendiu izbucnit de la un aparat de sudură. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, vineri, la ora 09:44, prin serviciul 112 a fost anunţat incendiul, astfel că Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Suceviţa şi Marginea au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului izbucnit la Grădiniţa de copii nr. 3 din localitatea Marginea.

Când pompierii au ajuns la faţa locului, ardea acoperişul şi lemn de foc depozitat lângă clădire, existând pericolul de propagare la biserica situată la aproximativ 20 m şi o casă de locuit.

Flăcările au fost stinse la ora 11:50. Au ars acoperişul imobilului pe o suprafaţă de 30 mp şi circa 60 mc lemn de foc şi s-a degradat planşeul pe o suprafaţă de 60 mp, pagubele fiind estimate la 100.000 lei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza nerespectării normelor de tăiere – lipire cu aparat de sudură ce se efectuau lângă stiva de lemne.

Pompierii au salvat biserica şi casa de locuit, în valoare de aproximativ 600.000 lei.


Intră acum și în grupul de