De la muncă direct pe patul de spital


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani a ajuns în stare gravă la sectia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Suceava, după ce a fost victima unui accident de muncă. Băiatul, originar din Botoşani, este angajatul unei societăţi de construcţii sucevene care efectuează lucrări de izolare termică la un bloc turn din municipiu.

Luni în jurul prânzului, un moment de neatenţie a fost de ajuns ca tânărul să cadă de pe schelă şi să ajungă la spital. Totul s-a petrecut în câteva moment. Colegii de muncă nu au auzit decât un ţipăt şi l-au văzut pe băiat cum se prăbuşeşte în gol. Imediat l-a faţa locului a fost chemată o ambulanţă care l-a transportat pe tânăr la spital. Acolo doctorii au constatat că pe lângă multiplele răni exterioare victima a suferit şi o ruptură de ficat fiind băgat imediat în operaţie.

Medicii sunt optimişti cu privire la starea viitoare a pacientului şi spun că tânărul se poate considera un norocos. Până îşi va reveni, inspectorii ITM au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidental de muncă.


Intră acum și în grupul de