Adversar destul de facil pentru Rapid CFR Suceava în Cupa României (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Rapid Suceava va întâlni în turul al treilea al Cupei României la fotbal formaţia de liga a IV-a ieşeană Rapid Dumeşti. Partida se va disputa sâmbătă, 8 august, cu începere de la ora 17.30 pe stadionul Tepro din Iaşi. Ieşenii au terminat ediţia trecută de campionat neînvinşi şi au jucat în această vară barajul pentru promovarea în eşalonul 3, unde au fost eliminaţi de echipa „satelit” a lui FC Vaslui. În tururile precedente, Rapid Dumeşti a eliminat formaţii mai bine cotate ca Politehnica II Iaşi şi CFR Paşcani.

Rapidiştii suceveni nici nu iau în calcul un eşec în confruntarea cu Rapid Dumeşti din Cupa României, mai ales că în turul IV au mari şanse să se întâlnească cu prietenii şi rivalii lor de la FC Cetatea.

„În mod sigur adversarii noştri nu sunt aşa de modeşti cum par la prima vedere. Ştim că au în componenţă jucători cu experienţă care au evoluat în trecut pentru Poli Iaşi. Ne dorim foarte mult să câştigăm acest joc, pentru că nu vrem să ratăm o confruntare cu Cetatea în turul următor”, a declarat antrenorul „ceferiştilor” suceveni, Bogdan Tudoreanu.


Intră acum și în grupul de