Bătrân din Dumbrăveni, mort într-un incendiu provocat de scurgerile de gaz de la butelie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Scurgerile de butan dintr-o butelie de aragaz au provocat un incendiu ce a curmat viaţa unui bătrân din Dumbrăveni. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, prin serviciul 112, sâmbătă, la ora 08:05 s-a anunţat un incendiu la o locuinţă din Dumbrăveni. Imediat la faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de pompieri Suceava împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dumbrăveni, care au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului.

Când pompierii au ajuns la gospodăria R. D, în vârstă de 74 de ani, ardea interiorul bucătăriei, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi anexe.
Din primele cercetări a rezultat că incendiul s-a produs din cauza scăpărilor de gaze combustibile de la sistemul de alimentare al aparatului de gătit în timpul verificărilor cu flacără, după montarea buteliei. Din nefericire proprietarul a decedat.

Incendiul a fost lichidat la ora 09.10, în limitele găsite, flăcările distrugând mobilierul şi materiale textile din bucătărie, pe o suprafaţă de 12 mp. De asemenea s-a degradat tencuiala interioară a camerei, pagubele fiind estimate la 6.000 lei.

Pompierii au salvat casa de locuit şi anexele, în valoare de aproximativ 150.000 lei.


Intră acum și în grupul de