Wizz Air își suspendă zborurile pe rutele spre nordul Italiei în încercarea de a limita epidemia de coronavirus. Cursa Suceava-Bergamo va fi suspendată până în 3 aprilie

Wizz Air, cea mai verde companie aeriană din Europa și cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat duminică, printr-un comunicat de presă, că își suspendă zborurile pe rutele spre Treviso (TSF) și Bergamo (BGY) din cauza blocării nordului Italiei ca urmare a măsurilor de gestionare a epidemiei de Coronavirus.

 Zborurile din România către orașele italiene de mai sus vor fi suspendate până pe 3 aprilie.

 Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și alegând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală.

 Compania atrage atenția că Wizz Air poate informa doar pasagerii care și-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele.

Rutele anulate până în 3 aprilie sunt?

București – Bergamo

București – Treviso

Cluj – Bergamo

Cluj – Treviso

Timișoara – Bergamo

Timișoara – Treviso

Suceava – Bergamo

Iași – Treviso

Iași – Bergamo

Craiova – Bergamo

Reamintim că din 27 februarie Wizz Air a sistat până în 2 aprilie cursele pe ruta Suceava- Bologna și a redus la o singură frecvență săptămânală cursele pe ruta Suceava-Roma.