Alte două persoane cu suspiciune de coronavirus internate în secția de Boli Infecțioase a SJU Suceava așteaptă rezultatele analizelor. Sunt repetate analizele persoanelor care au călătorit în același avion cu ucraineanul infectat

Alte două persoane sunt în izolare, marți dimineața, cu suspiciune de coronavirus internate la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a anunțat DSP Suceava.

Sursa citată arată că în cursul zilei de astăzi se așteaptă rezultatele analizelor acestora, dar și rezultatele analizelor repetate persoanelor care au călătorit în același avion cu bărbatul din Cernăuți, infectat cu Covid-19.

În județ sunt în izolare la domiciliu 579 de persoane din care 316 de persoane care au călătorit în zonele de risc și 263 sunt membri ai familiilor lor.

Toate cele 579 de persoane care sunt monitorizate la domiciliu nu prezintă simptomatologie specifică.

Pe de cealaltă parte, astăzi dimineața 50 de persoane au ieșit din autoizolare, numărul total al celor ieșiți din autoizolare fiind de 266.

În prezent nu sunt persoane aflate în carantină în spațiile special amenajate, iar în județ este un singur caz confirmat cu coronavirus.