„Stranierele” încep să facă victime pe şoselele Sucevei


Intră acum și în grupul de

Pe lângă aglomeraţia pe care sucevenii veniţi de la muncă din străinătate, pentru a-şi petrece concediul în familie, o generează în traficul de pe străzile Sucevei, aceştia au început să provoace şi accidente. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 14.10, pe DN 2E în afara localităţii Baia, P. Cristina, de 24 ani din, comuna Şcheia, posesoare a permisului de conducere categoria „B” eliberat de autorităţile italiene, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia a efectuat o manevră de depăşire fără a se asigura corespunzător, a încercat să revină pe banda de deplasare, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se pe acostamentul din partea dreaptă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui A.Dănuţ, de 26 ani, din comuna Şcheia, care, fiind transportat la spital, a fost diagnosticat cu ,,traumatism cranio-cerebral grav” necesitând pentru vindecare circa 20-25 zile de îngrijiri medicale, rămânând internat, şi a lui A. Carmen, de 33 ani, din comuna Şaru Dornei, aceasta fiind diagnosticată cu ,,fractură omoplat stâng”, ce necesită 20-25 zile de îngrijiri medicale, precum şi accidentarea uşoară a minorei A. M., de 7 ani, din Şaru Dornei şi a minorului A. F., de 4 ani, toţi pasageri în autoturism.

Conducătorul auto, care purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de