Ștefan Mandachi a transformat evenimentul la un an de la lansarea proiectului „România vrea autostrăzi” într-un mesaj de conștientizare pentru respectarea regulilor în criza declanșată de noul coronavirus: O bucată de săpun e acum mai importantă decât sute de kilometri de autostradă


Intră acum și în grupul de

Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a transformat evenimentul programat pentru 15 martie 2020 la ora 15:15, la un an de la inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova, într-un mesaj de conștientizare pentru respectarea regulilor pentru că sănătatea unei comunități este mult mai importantă.  

El a dezvelit la metrul de autostradă o furnică uriașă, lăsând să se înțeleagă că el a făcut un metru de autostradă, cât un pas de furnică din ceea ce ar trebui realizat.

„Am luat țeapă… De la toată gașca de politicieni. Tot cu o cioată de asfalt am rămas”, a scris Mandachi pe pagina sa de socializare.

Astăzi se împlinește un an pe muchie de când o țară întreagă a strigat că vrea autostrăzi. Am luat țeapă… De la TOATĂ gașca de politicieni. Tot cu o cioată de asfalt am rămas. Eu n-am crezut că poate fi ceva mai necesar pentru o comunitate decât o autostradă. Însă zilele astea, am realizat că poate fi ceva mai important: O BUCATĂ DE SĂPUN. În aceste momente, un pas mic de furnică din partea noastră este mai mare decât sute de kilometri de autostradă. MĂCAR ACUM!#respectămRegulile #măcarAcum

Gepostet von Stefan Mandachi am Sonntag, 15. März 2020

El a arătat că nu a  crezut însă că poate fi ceva mai necesar pentru o comunitate decât o autostradă, dar că în aceste zile a realizat că poate fi ceva mai important: o bucată de săpun.


„În aceste momente, un pas mic de furnică din partea noastră este mai mare decât sute de kilometri de autostradă. Măcar acum!,” a transmis Mandachi.


Intră acum și în grupul de