Doborât de copacul pe care intenţiona să îl fure


Intră acum și în grupul de

Un bărbat ce tăia un copac din pădurea Direcţiei Silvice, fără aprobare, a avut ghinionul ca arborele pe care îl fura să cadă peste el. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 16:00, în Spitalul Municipal Rădăuţi a fost internat I. Ionel, în vârstă de 37 ani, din comuna Suceviţa, cu diagnosticul „traumatism toracic post strivire, fractură tasare TEL II şi fractură stern”, medicul neputându-se pronunţa cu privire la numărul de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au constatat că miercuri, în jurul orelor 15.00, bărbatul s-a deplasat în pădurea ce aparţine Ocolului Silvic Marginea, pentru a doborî un arbore.

La ora 16:00, două persoane care erau în trecere prin zonă, au observat că drumul forestier este blocat de un copac şi l-au găsit pe I. Ionel cu drujba lângă el, afirmând că nu poate respira şi că este lovit în zona toracelui de o creangă a arborelui doborât.

I. Ionel nu este angajat al O. S. Marginea şi s-a deplasat în fondul forestier fără a avea aprobare din partea personalului silvic.


Intră acum și în grupul de