Podul peste pârâul Cetății de pe ruta alternativă Suceava-Botoșani va fi realizat în șase luni. Primarul Ion Lungu a semnat contractul de proiectare și execuție

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a semnat, miercuri dimineața, contractul de proiectare și execuție pentru podul peste pârâul Cetății care face parte din proiectul rutei alternative Suceava-Botoșani.

„Am semnat în această dimineață contractul cu câștigătoarea licitației pentru proiectare și executie a  obiectivului de investiții „Ruta alternativă Suceava-Botoșani etapa II-a ,Pod peste pârâul Cetății”,cu Asocierea dintre SC Maghebo Srl Câmpulung Moldovenesc și SC Dru-Po Srl Suceava”, a anunțat primarul.

El a spus că valoarea  contractului este de  3.142.446,06 de lei fără TVA.

Ion Lungu a precizat că perioada  de realizare prevăzută în contract este de 9 luni, dar asociații care au obținut lucrarea au promis că în termen de 6 luni podul va fi va fi gata.

Pe ruta alternativă Suceava-Botoșani a fost finalizat deja podul peste râul Suceava și a fost semnat contractul pentru modernizarea drumului care face legătura cu aces pod peste râul Suceava, dar mai era de realizat și realizarea podului peste pârâul Cetății.