Podul peste pârâul Cetății de pe ruta alternativă Suceava-Botoșani va fi realizat în șase luni. Primarul Ion Lungu a semnat contractul de proiectare și execuție


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a semnat, miercuri dimineața, contractul de proiectare și execuție pentru podul peste pârâul Cetății care face parte din proiectul rutei alternative Suceava-Botoșani.

„Am semnat în această dimineață contractul cu câștigătoarea licitației pentru proiectare și executie a  obiectivului de investiții „Ruta alternativă Suceava-Botoșani etapa II-a ,Pod peste pârâul Cetății”,cu Asocierea dintre SC Maghebo Srl Câmpulung Moldovenesc și SC Dru-Po Srl Suceava”, a anunțat primarul.

El a spus că valoarea  contractului este de  3.142.446,06 de lei fără TVA.

Ion Lungu a precizat că perioada  de realizare prevăzută în contract este de 9 luni, dar asociații care au obținut lucrarea au promis că în termen de 6 luni podul va fi va fi gata.

Pe ruta alternativă Suceava-Botoșani a fost finalizat deja podul peste râul Suceava și a fost semnat contractul pentru modernizarea drumului care face legătura cu aces pod peste râul Suceava, dar mai era de realizat și realizarea podului peste pârâul Cetății.


Intră acum și în grupul de