Două braşovence şi-au pierdut viaţa într-un grav accident, la Vadu Moldovei


Intră acum și în grupul de

Două braşovence decedate, un şofer, tot din Braşov, rănit grav şi doi ucraineni răniţi uşor este bilanţului unui accident rutier ce a avut loc în zorii zilei de sâmbătă, pe raza judeţului Suceava. Potrivit IPJ Suceava, la ora 05.20, pe DN 2, în interiorul comunei Vadu Moldovei, M. Claudiu, de 20 ani, din municipiul Braşov, în timp ce conducea un autoturism, din cauza vitezei excesive, într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune lateral dreapta cu un autoturism înmatriculat în Ucraina, condus de T. Oleksandr, care circula din sens opus.

În urma impactului au decedat două persoane, D. Maria, de 49 ani şi B. Iuliana, de 50 ani, ambele din municipiul Braşov, pasagere şi o fost grav rănit şoferul M. Claudiu.

De asemenea, din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a doi cetăţeni ucraineni, pasageri în celălalt autovehicul.

Ambii conducători auto purtau centuri de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imediat după producerea accidentului un echipaj de Descarcerare de la
Detaşamentul de pompieri Fălticeni a intervenit pentru a scoate două victime încarcerate în urma coliziunii dintre două autoturisme -marca Ford Mondeo şi Mercedes. Este vorba despre cele două femeii decedate, din autoturismul Ford. Echipajul a acordat primului ajutor medical răniţilor, după care victimele au fost preluate de trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean ce i-a transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.

S-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri -deconectarea bornelor de la baterii şi verificarea eventualelor scurgeri de carburant şi lubrifiant.


Intră acum și în grupul de