Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a fost diagnosticat cu Covid 19 și este internat la Spitalul de Urgențe Suceava: Sunt optimist că voi depăși repede și cu bine acest episod

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în urma testului pe care l-a făcut, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 și a fost internat în seara zilei de 24 martie la Spitalul Județean de Urgențe din Suceava, unde va urma tratamentul prescris de medicii suceveni.

„Am încredere în medicii și întregul personal de aici. Mă leagă de acest Spital multe lucruri bune, investiții importante făcute an de an”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că este încercat de un sentiment de adîncă tristețe că foarte mulți suceveni, între care, din păcate, și un număr mare de cadre medicale, sunt afectați de coronavirus.

„ Sunt alături de ei și le urez tuturor însănătoșire grabnică”, a spus președintele Flutur.

El s-a adresat sucevenilor cu rugămintea de a respecta cu toată strictețea măsurile adoptate de autorități, pentru a scăpa cât mai repede de virusul ucigaș.

Flutur a arătat că un gând aparte de prețuire și respect îl are față de medicii și asistentele și pentru întregul personal de la Spitalul Judetean de Urgențe Suceava, pentru eforturile extraordinare pe care le fac în aceste zile dificile.

„De felul meu sunt un om care mă implic – am făcut-o și în aceste săptămâni de foc, o voi face și în continuare. Acum sunt și eu printre cei afectați de coronavirus, dar sunt optimist că voi depăși repede și cu bine acest episod”, a spus președintele CJ Suceava.

El a menționat că în aceste zile, de pe patul de spital, se va preocupa pentru ca la Spitalul Judetean de Urgență din Suceava să ajungă cât mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus.

În continuare, Consiliul Județean Suceava are ca prioritate asigurarea sprijinului financiar Spitalului Județean de Urgență din Suceava.

„Pentru ce faceți în aceste zile de foc meritați tot respectul”, a transmis Gheorghe Flutur personalului medical din SJU Suceava.