Managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi, mesaj de mulțumire pentru personalul spitalului pentru că respectă „cu sfințenie” regulile și că nu e niciun angajat nu e infectat cu noul coronavirus în condițiile în care va trebui să facă față urgențelor medicale din tot județul


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi, a transmis, joi, mulțumiri angajaților spitalului, unor reprezentanți ai unor instituții medicale din Iași, dar și mai multor antreprenori suceveni pentru sprijinul oferit.

„Vrem din tot sufletul să facem față întregului județ în condiția în care suntem SINGURUL spital în care deocamdată nu avem niciun cadru medical infectat COVID și în care toți colegii mei (marea lor majoritate) au înțeles cât de important e să se respecte regulile cu sfințenie.. și le mulțumesc încă odată pt asta”, a transmis Andronachi.

El a adăugat că se încearcă acum achiziționarea de medicamente pe care corpul medical a hotărât că trebuie să fie achizitionate

Traian Andronachi a arătat că spitalele trec prin foarte grele încercări în aceste momente și că furnizorii nu livrează marfa care e comandata, în unele cazuri, chiar și de anul trecut.

„Încercăm din toate puterile noastre să acoperim necesarul imens generat de consumul de neimaginat de materiale de dezinfecție, decontaminare, protecție a personalului. Consum generat de INCONȘTIENȚA unor semeni de-ai noștri care mint cu nerușinare, care nu respectă nicio indicație transmisă de atâtea și atâtea ori. Pentru a proteja corpul medical să poată sa fie sănătos pentru a putea fi apt să lupte e necesar acest consum”, a menționat managerul Spitalului Municipal Rădăuți.

Totodată, Traian Andronachi a mulțumit Hotel Sofia pentru cazarea și mâncare oferită medicilor voluntari și personalului medical al Spitalului municipal Rădăuți și Pensiunii Monte Carlo și Hotelului Maria pentru cazare, dar și lui Ștefan Mandachi și restaurantului 2 Voievozi pentru mâncare..

„Mulțumim Consiliului Județean Iași și dlor dr Lucian Eva (manager spital Neuro chir Is), Diana Cimpoieșu (prof univ dr – sef catedra UPU ID), Azoicăi Doina (prof univ- presed. Sic naționale de epidemiologie) și nu în ultimul rand, dnei dr Ioana Grigoraș (prof univ dr- șef catedra ATI- președinte al senatului UMF Iasi) pentru faptul ca au răspuns solicitării noaste și ne-au sărit în ajutor noua, celor de la Rădăuți! Nu aș putea să-i enumăr pe toți cei care au sărit în ajutor spitalului municipal, primării, persoane juridice, persoane fizice.. însă Dumnezeu e mare și sigur ne vede pe toți”, a mai arătat Andrinachi.

El a cerut tuturor să fie alături de personalul Spitalului municipal din Rădauți căruia personal îi mulțumește pentru disponibilitate, pentru efort, pentru sacrificii.

„Mulțumesc de asemenea și familiilor cadrelor medicale pentru că înțeleg și pentru că sunt alături.. Față de colegi, îmi cer scuze pentru comunicarea uneori autoritară, rapidă, dar situația în permanență schimbare nu acordă pauze în actul managerial însă vă asigur că vă doresc doar binele, atât colegilor cât și pacienților !!! Pentru cei care au fost, sunt și vor fi alături de noi,În numele întregului colectiv, va mulțumim tuturor! ”, a menționat Andronachi.


Intră acum și în grupul de