Viceprimarul Lucian Harșovschi a recomandat asociațiilor de proprietari să întrerupă activitățile cu publicul și să implementeze plățile online


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat că a recomandat asociațiilor de proprietari întreruperea activității cu publicul și să introducă plățile făcute electronic.

„Pentru că ne aflăm într-o situație de urgență, am recomandat ca asociațiile de proprietari să întrerupă activitățile cu publicul, pentru a evita pe cât posibil interacțiunea socială”, a spus Harșovschi.

El consideră că asociațiile de proprietari trebuie să păstreze legătura cu cetățenii și să încaseze plățile online, motiv pentru care, solicită conducerii asociațiilor de proprietari să implementeze sistemul prin care plățile în Suceava să fie făcute electronic.

„Fiți alături de suceveni și implementați online tot ceea ce înseamnă gestionarea cheltuielilor pentru condominii: transmitere index, plăți, verificare, actualizare”, a transmis asociațiilor de proprietari Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de