Rănit grav după ce a căzut dintr-o remorcă încărcată cu fân


Intră acum și în grupul de

Un fălticenean a fost grav rănit în urma căderii din remorca unui tractor. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 15,00, D. Aurel, în vârstă de 61 de ani, din municipiul Fălticeni a reclamat faptul ca la data de 17.07.2009 între orele 18.30-19.00 a fost victima unui accident rutier.

La data de 17.07.2009, ora 17.30 Z. Ovidiu, de 38 de ani, din comuna Buneşti, în timp ce se deplasa la volanul unui tractor ce tracta o remorcă încărcată cu fin, pe DC1, pe raza comunei Buneşti, din cauza gropilor D. Aurel, ce se afla pe încărcătura remorcii, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a lui D. Aurel, a fost transportat la Spitalul municipiului Fălticeni, unde nu a declarat faptul că a fost victima unui accident rutier, ulterior fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri de specialitate, şi a rămas internat. Aici i s-a stabilit diagnosticul de „traumatism cranio-cerebral minor nivel 1, contuzie edematoasă hemoragica temporal dreapta, fractură temporo-bazală şi arc zigomatic pe stânga, contuzie umăr stâng”, fiind necesare pentru vindecare un număr de 34-35 zile de îngrijiri medicale.


Intră acum și în grupul de