Vlad Morariu: În clădirea noului Spital Municipal Fălticeni sunt puse în funcţiune toate instalaţiile şi dotările nemedicale, iar livrarea primelor dotări medicale comandate este estimată între 21 și 45 de zile


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului municipal Fălticeni, medicul Vlad Alexandru Morariu, a declarat, miercuri, pentru NewsBucovina, că în noua clădire a unităţii spitaliceşti sunt puse în funcţiune toate instalaţiile şi dotările nemedicale, iar din suma alocată de Ministerul Sănătăţii în acest an au fost comandate mai multe dotări medicale.

El a spus că din cei 4,36 de milioane de lei alocaţi în acest an pentru dotări medicale au fost comandate deja toate paturile de spital, staţia de sterilizare completă şi o parte dintre echipamentele de radiologie.

Morariu a precizat că se aşteaptă ca livrarea acestora, în funcţie de tipul de echipament, să se realizeze în termen de 21-45 de zile, iar în cazul echipamentelor de radiologie probabil că termenul de livrare va fi mai lung, pentru că, de obicei, nu sunt pe stoc.

(LB)

CITEȘTE ȘI Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Ionel Oprea a ajuns la concluzia că se impune dotarea noului Spital Municipal Fălticeni. Prefectul de Suceava a început demersurile pentru alocarea fondurilor necesare


Intră acum și în grupul de