Prinşi de proprietar în timp ce vroiau să fure scule pentru a le vinde pe băutură


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi au fost prinşi de proprietarul unei case în construcţie, în timp ce încercau să fure nişte scule pentru a le vinde pe băutură. Potrivit IPJ Suceava, duminică, G. Corneliu, de 46 ani şi F. Radu, de 45 ani, ambii din municipiul Suceava au fost prinşi în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-o casă aflată în construcţie, situată pe raza comunei Moara, aparţinând lui P. Sergiu, din municipiul Suceava.

Aceştia, în jurul orelor 13.00, au consumat împreună băuturi alcoolice, după care s-au deplasat pe raza comunei Moara, la locuinţa respectivă pentru a sustrage scule şi unelte în vederea valorificării pentru a procura bani pentru băuturi alcoolice.

Cât priveşte modul de operare, poliţiştii au stabilit că F. Radu a pătruns în interior pe un geam de la garajul locuinţei, pe care l-a forţat cu ajutorul unei răngi metalice, iar G. Corneliu a fost cel care a asigurat locul comiterii faptei, fiind surprinşi de proprietar.

Din locuinţă nu s-a reclamat lipsa vreunui bun, cercetările fiind continuate faţă de făptuitori sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de furt calificat.


Intră acum și în grupul de