S-au încăierat zdravăn după un accident


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii şi jandarmii au intervenit duminică, după-amiază în aplanarea unui conflict iscat între rudele a doi şoferi ce au provocat un accident. Potrivit IPJ Suceava, în jurul orelor 16.30, pe DJ 208A în afara localităţii Liteni, S. Nicolae. de 32 ani din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, la un moment dat în depăşirea sa s-a angajat un autoturism, condus de G. Vasile. de 24 ani din satul Gulia, oraş Dolhasca, însă S. Nicolae nu i-a permis efectuarea acestei manevre, accelerând, moment în care între cele două autoturisme a avut loc o coliziune laterală, în urma căreia autoturismul condus de S. Nicolae a pătruns pe contrasens, izbindu-se de un mal de pământ din afara părţii carosabile, după care s-a răsturnat.

După producerea accidentului, ocupanţii celor două autoturisme s-au încăierat, lovindu-se reciproc. În urma agresiunii S. Nicolae şi C. Petru, de 30 ani, din municipiul Suceava, pasager în acelaşi autoturism, au fost transportaţi la spital unde li s-a stabilit diagnosticul: „fractură antebraţ drept, contuzie coapsă dreapta, plăgi contuze ambele gambe”, necesitând pentru vindecare 30-35 zile îngrijiri medicale pentru primul şi „TCC, contuzie piramidă nazală, plagă contuză buză superioară, contuzie ambele gambe”, necesitând pentru vindecare 10-15 zile îngrijiri medicale pentru cel de-al doilea.

Deoarece la locul accidentului au venit în jur de circa 60-70 persoane cu autoturisme, rude sau cunoştinţe ale ocupanţilor celor două autoturisme, care şi-au adresat injurii şi ameninţări, existând posibilitatea degenerării într-o situaţie conflictuală gravă, la faţa locului s-a deplasat şi o grupă de intervenţie de la I.J.J. Suceava, care a acordat sprijin la aplanarea conflictului şi menţinerea ordinii.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii identităţii persoanelor implicate în încăierare şi participaţia fiecăreia, urmând ca în funcţie de rezultat, coroborat cu rezultatul examinărilor medico-legale ale părţilor implicate, să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de