Amenzi totale de 135.000 de lei pentru 11 persoane care au participat la un grătar în curtea unui bărbat din Salcea. Poliția s-a sesizat de pe o rețea de socializare


Intră acum și în grupul de

Un număr de 11 persoane prezente la eveniment privat organizat în a doua zi de Paşti în curtea unui bărbat din Salcea, au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 135 000 de lei pentru încălcarea interdicţiei de circulaţie impuse de ordonanţele militare.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Suceava, poliţiştii au continuat activităţile de verificare a modului de respectare a ordonanţelor militare şi de documentare a unor cazuri în care poliţiştii s-au autosesizat cu privire la încălcări ale legii.

În comunicatul de presă se arată că  în urma vizualizării videoclipului transmis live luni, pe o reţea de socializare de pe contul unui bărbat din oraşul Salcea, precum şi din cercetările desfăşurate de poliţiştii Poliţiei Oraşului Salcea a reieşit că  acesta a organizat  luni, un grătar la domiciliul lui din oraşul Salcea, la care au participat mai multe persoane care nu locuiesc la respectiva adresă, deplasarea lor efectuându-se cu încălcarea restricţiilor de circulaţie impuse prin ordonanţele militare.

Poliţiştii au identificat în urma efectuării verificărilor 11 persoane cu vârste cuprinse între 21 ani şi 56 ani care au fost prezente la acel eveniment, iar faţă de aceştia s-au luat măsuri de sancţionare contravenţională pentru încălcarea interdicţiei de circulaţie impuse de ordonanţele militare, valoarea amenzilor aplicate fiind de 135.000 lei.


Intră acum și în grupul de