Frăsinean omorât în bătaie


Intră acum și în grupul de

O altercaţie iscată duminică seară, între doi frăsineni băuţi, s-a finalizat cu decesul unuia dintre ei. Potrivit IPJ Suceava, la orele 22.30, Poliţia Oraşului Frasin a fost sesizată prin „SNUAU 112”, despre faptul că în cursul aceleaşi seri, A. Gabriel, de 36 ani localnic, a fost agresat fizic de către V. Petrea, de 28 ani, din aceeaşi localitate.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, coordonată de procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Din cercetări s-a stabilit că, în timp ce victima se afla într-un magazin mixt din localitatea Bucşoaia, oraş Frasin, s-a întâlnit cu autorul şi pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, ocazie cu care s-au lovit reciproc, cu pumnii şi picioarele, ieşind în faţa magazinului, unde au continuat să se lovească.

În urma loviturilor primite, victima A. Gabriel a decedat. Decesul a fost constatat de personalul de pe ambulanţa solicitată la faţa locului.

Cercetările sunt continuate cu autorul în stare de reţinere, urmând ca după efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor producerii decesului, coroborate cu datele anchetei, să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de