Neurochirurgul Anatolii Buzdugan și chirurgul Valeriu Gavrilovici, propuși să preia interimar funcțiile de manager și de director medical în cadrul SJU Suceava. Numirile urmează să fie făcute de ministrul Sănătății


Intră acum și în grupul de

Medicul şef al Secţiei de Neurochirurgie din cadrul SJU Suceava, neurochirurgul Anatolii Buzdugan și medicul șef al Secției de Chirurgie Generală, Valeriu Gavrilovici, sunt propunerile pentru a prelua interimar funcțiile de manager și de director medical în cadrul Spitalului Județean Suceava.

Consiliul Medical al SJU Suceava s-a întrunit luni și a votat persoanele care să ocupe, interimar, funcțiile de conducere din cadrul SJU Suceava.

Astfel, pentru funcția de manager interimar a fost votat Anatolii Buzdugan, iar pentru cea de director medical Valeriu Gavrilovici.Pentru funcția de director de îngrijri a fost votată asistenta șefă Geanina Gorescu.

Propunerile urmează să fie transmise Ministerului Sănătății în vederea efectuării numirilor, potrivit legislației actuale din starea de urgență.

Ulterior, managerul interimar urmează să semneze un contract de management cu președintele Consiliului Județean Suceava.

După încetarea stării de urgență Consiliul Județean Suceava va organiza concursuri pentru ocuparea funcțiilor de conducere vacante din cadrul Spitalului Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de