Încă 20 de rezidenţi ai Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică de la Costâna au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus


Intră acum și în grupul de

Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, medicul Elena Manuela Trifan, a declarat, luni, pentru NewsBucovina că numărul rezidenţilor confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus a ajuns la 88 în Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică de la Costâna.

Ea a spus că la cele 68 de teste pozitive la SARS-CoV-2 confirmate iniţial în rândul beneficiarilor de la CRRN Costâna se adaugă alte 20 de teste pozitive comunicate luni în urma analizelor de laborator.

Reamintim că la CRRN Costâna au fost testaţi pentru noul coronavirus 154 de beneficiari şi 103 angajaţi.

DGASPC Suceava a informat în cursul zilei de duminică, potrivit primelor rezultate comunicate de DSP Suceava, că fuseseră confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus 35 de angajaţi şi 68 de rezidenţi ai centrului de la Costâna.

Directorul executiv al DSP Suceava, Manuela Trifan, a precizat că beneficiarii depistați pozitiv cu Covid 19 de la Centrul Costâna sunt asimptomatici, iar personalul care a intrat în tura de două săptămâni a fost testat înainte de intrarea în activitate, toți având rezultate negative la teste pentru noul coronavirus.


Intră acum și în grupul de