Accident mortal la Moara


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit duminică seară, cu un echipaj de Descarcerare şi unul SMURD, la un accident rutier produs în comuna Moara, str. Principală, soldat cu decesul şoferului, B. Narcis, în vârstă de 22 ani, localnic. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, accidentul a fost anunţat la ora 22:00, iar când lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au ajuns la faţa locului, au găsit un autoturism, marca Dacia 1310, care a intrat în coliziune cu un copac.
Accidentul s-a soldat cu încarcerarea a doi tineri, ambii ocupanţi ai autoturismului.

Imediat, pompierii au izolat şi balizat zona, după care au trecut la descarcerarea victimelor. Din păcate, pentru unul din tineri, şoferul, nu s-a mai putut face nimic, acesta decedând la scurt timp după ce a fost scos din maşină, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi SMURD.
Celui de-al doilea ocupant al maşinii, M. M., în vârstă de 17 ani, din Moara, i s-a acordat primul ajutor medical, după care a fost transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.

Pompierii au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri – deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburant şi lubrifiant, misiunea încheindu-se la ora 23:30.
Potrivit IPJ Suceava, şoferul nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un pom ornamental de pe partea stângă a drumului.
Conducătorul auto nu purta centura de siguranţă.


Intră acum și în grupul de