Scrisoarea lui Crin Antonescu catalogată ca fiind „imorală” şi „jignitoare”


Intră acum și în grupul de

Liderii judeţeni ai PDL Suceava sunt de părere că scrisoarea semnată de preşedintele PNL, Crin Antonescu şi distribuită la finele săptămânii trecute în toate cele 16 oraşe din judeţul Suceava este atât „imorală” cât şi „jignitoare” la adresa locuitorilor judeţului.

Secretarul general al organizaţiei judeţene a PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, într-o conferinţă de presă, că în această scrisoare, Crin Antonescu încearcă să se detaşeze de clasa politică din care şi el face parte şi uită să menţioneze că în guvernarea CDR a făcut parte din Guvern fiind ministru al Tineretului. Bălan a mai arătat că liderul PNL vorbeşte în scrisoarea aceasta despre „o mână de politicieni” care de 20 de ani se perindă pe la Putere să-şi plaseze unii altora banii şi funcţiile şi nu aminteşte că şi el este unul dintre politicienii care se află în această situaţie.

„Scrisoarea este imorală pentru că liderul PNL vrea să se detaşeze de activitatea politică pe care o face de 20 de ani, să se detaşeze de trecutul său politic şi să se prezinte ca un arhanghel curat”, a explicat Ioan Bălan. La rândul său, prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a declarat că prin această scrisoare, Crin Antonescu aduce jigniri la adresa populaţiei.

El a arătat că Antonescu susţine în scrisoare că România a ajuns în ochii lumii „o ţară de scandaluri, de hoţi şi oameni fără cuvânt”. „Cum să trimiţi o scrisoare unor hoţi şi oameni fără cuvânt?”, s-a întrebat senatorul PD-L. PNL Suceava a distribuit, sâmbătă, în cele 16 oraşe ale judeţului Suceava scrisori semnate de preşedintele PNL Crin Antonescu prin care liderul liberal face apel locuitorilor să meargă la vot la alegerile prezidenţiale.


Intră acum și în grupul de