Un grup de creștini din Suceava îl somează pe Klaus Iohannis să ridice carantina după 15 mai în Suceava: Ați sărăcit populația României în aceste două luni de blocaj total. Riscați convulsii sociale foarte grave și manifestații fără precedent


Intră acum și în grupul de

Grupul de creștini din Suceava cunoscut în principal pentru contestarea festivalurilor de muzică rock din municipiu a transmis o somație publică președintelui Klaus Iohannis în care îi cere acestuia să ridice carantina Sucevei după 15 mai și să stopeze „mascarada ordinară made in coronavirus”.

Grupul de creștini precizează că a contestat deja la Curtea Constituțională, Avocatul Poporului și la instanțe din țară a decretului de prelungire a stării de urgență și a mai multor ordonanțe militare și consideră că se impune redeschiderea urgentă a bisericilor din România și să li se permită românilor să se bucure în mod liber de toate articolele Constituției României, îndeosebi de a circula liber în țară lor. „Nu avem nevoie de stare de alertă. Vă jucați cu focul. Dumnezeu ne-a creat ființe libere”, transmite grupul de creștini.

Totodată ei susțin că zona carantinată a Sucevei nu trebuie menținută în carantină și după 15 mai.

„Ați sărăcit populația României în aceste două luni de blocaj total. Riscați convulsii sociale f.f.fgrave și manifestații fără precedent. Municipiul Suceava și cele 8 comune limitrofe nu justifică să rămână sub carantină și după 15 mai 2020. (carantinați spitalele și atât) Stop mascaradei ordinare made în coronavirus !!!”, precizează semnatarii.

Ei consideră că înainte de-a deschide muzeele, frizeriile și fabricile, în primul rând „trebuie să ne întoarcem cu smerenie și pocăință spre Dumnezeu și să deschidem bisericile”

Grupul de creștini cer ca toți pastorii, preoții din România, ar trebui urgent să urmeze exemplul pastorului Cristian Ionescu, pentru redeschiderea urgent și în România în data de 10 mai 2020 toate bisericile de pe întreg teritoriul României, transmițând „omului fărădelegii numit Klaus Iohannis, împreună cu triunghiul bermudelor imoral: Iohannis-Orban-Vela-Rafila-Cercel-Tătar-Arafat, că nu mai vrem să mai fim supuși hotărârilor lor draconice pentru ca bisericile din România să rămână închise”

Potrivit acestora, Curtea Constituțională a României va judeca în 6 mai contestația depusă la Avocatul Poporului.


Intră acum și în grupul de