Directorul medical al SJU Suceava: Atât beneficiarii, cât și personalul de la Costâna și Sasca Mică au început încă de săptămâna trecută să părăsească spitalul cu rezultate serologice negative


Intră acum și în grupul de

Directorul medical interimar al SJU Suceava, Valeriu Gavrilovici,  a declarat, joi, într-o conferință de presă, că unitatea spitalicească suceveană a fost aptă să primească beneficiarii şi personalul medical din centrele de la Sasca Mică, Bogdăneşti şi Costâna, fiind asigurate atât resursa umană, cât şi paturile pentru preluarea acestor pacienţi.

“Vestea îmbucurătoare este că atât beneficiarii, cât şi personalul de la Costâna şi de la Sasca Mică au început, încă de săptămâna trecută, să părăsească spitalul cu rezultate serologice negative”, a spus Gavrilovici.

El a arătat că marea majoritate a personalului este în autoizolarea de după externare şi că se va întoarce în curând la muncă.

Spitalul Județean Suceava – conferința de presa in fata intrării principale

Gepostet von NewsBucovina.ro am Donnerstag, 7. Mai 2020

„Beneficiarii s-au întors la centrele de la Sasca Mică şi Costâna în zonele special dedicate celor care au fost bolnavi şi trebuie să se carantineze. Cu alte cuvinte, fără să facem din asta un titlu de laudă, începem să funcţionăm cum trebuie”, a conchis medicul Valeriu Gavrilovici. Reamintim că la Centrul din Sasca Mică au fost depistate 301 persoane, angajați și beneficiari, cu Covid 19, iar la Centrul din Costâna au fost confirmate 103 cazuri la angajați și beneficiari


Intră acum și în grupul de