Dr. Valeriu Gavrilovici: Lucrurile s-au așezat pe un trend descendent consolidat. Înclin să spun că ne calificăm pentru ridicarea carantinei în municipiul Suceava

Directorul medical al Spitalului Județean Suceava, medicul chirurg Valeriu Gavrilovici, a declarat, joi, în conferință de presă, că înclină să spună că se poate ridica măsura prin care a fost instituită carantina în municipiul Suceava și zona limitrofă.

El a arătat că medicii din SJU Suceava sunt pregătiți și pentru scenarii optimiste și pentru scenarii pesimiste.

„Misiunea noastră este să ne îndeplinim misiunea în spital. Ridicarea carantinei, dacă vreți o părere proprie, este o chestiune favorabilă din punct de vedere psihologic atât pentru populația Sucevei cât și pentru cei care luptă în linia întâi”, a declarat Gavrilovici.

Spitalul Județean Suceava – conferința de presa in fata intrării principale

Gepostet von NewsBucovina.ro am Donnerstag, 7. Mai 2020

El a menționat că medicii spitalului nu pot să decidă o asemenea măsură, dar că sunt pregătiți cu datele epidemiologice pe masă.

„Sunt cifre, procente care vorbesc de la sine. Lucrurile s-au așezat pe un trend descendent consolidat și dacă se va ține seama de lucrul acesta și de alte date epidemiologice care nu sunt în posesia noastră ci a DSP înclin să spun că ne calificăm pentru ridicarea carantinei în municipiul Suceava”, a conchis dr. Valeriu Gavrilovici.

loading...