Au lovit doi pietoni în timp ce efectuau manevre de mers înapoi


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Şcheia şi o femeie din Gura Humorului au ajuns la spital după ce au fost accidentaţi de maşini ce mergeau în marşalier. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 11:45, pe strada Vilelor, în interiorul comunei Şcheia, P. Mugurel de 24 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din cauza faptului că nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, a lovit pietonul G. Nicolae, de 63 ani din localitate.

Pietonul a fost transportat la spital, cu traumatism cranio-cerebral, plagă contuză occipitală, contuzie umăr stâng şi regiunea lombară, necesitând pentru vindecare cca două săptămâni de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot miercuri, la ora 12:10, pe bulevardul Bucovina, din oraşul Gura Humorului, S. Vasile, de 35 ani, din municipiul Suceava, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi cu un autoturism, din parcarea amenajată în faţa blocului nr. 7, pentru a se încadra în trafic, a acroşat cu partea din spate pe S. Paulina, de 69 ani, localnică, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Femeiea a fost transportată la spital cu următorul diagnostic: „contuzie şold drept şi excoriaţii antebraţ drept”, necesitând pentru vindecare 8-9 zile de îngrijirii medicale.
Şi în acest caz şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, dar i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de