Mediul de afaceri din Bazinul Dornelor a suferit o mare pierdere. Antreprenorul Stelian Chiforescu s-a stins din viață


Intră acum și în grupul de

Unul dintre cei mai importanți antreprenori din Bazinul Dornelor și din județul Suceava, Stelian Chiforescu, vicepreședinte al Aqua Carpatica, s-a stins din viață în marți seara în urma unui stop cardio-respirator.

Stelian Chiforescu a contribuit esențial la dezvoltarea zonei Dornelor prin inițierea și coordonarea mai multor activități în diferite domenii și consolidarea unor branduri locale la nivel național și internațional.

Antreprenorul dornean este cel care după 1990 a reușit să salveze Dorna Apemin, iar acum fabrica este una dintre cele mai importante din portofoliul HBC Coca Cola din România.

Tot Stelian Chiforescu a dezvoltat Dorna Lactate, care a ajuns un brand național, La Dorna, fiind preluată în grupul internațional Lactalis.

Același antreprenor dornean a  contribuit esențial la înființarea și consolidarea fabricii de ape minerale  Aqua Carpatica ce se distribuie în prezent în numeroase țări de pe glob.
De asemenea, Stelian Chiforescu a dezvoltat mai multe facilități turistice din Bazinul Dornelor.

Stelian Chiforescu s-a implicat masiv în sprijinirea comunităților locale din zona Dornelor contribuind atât la sprijinirea persoanelor aflate în dificultate, dar și la susținerea bisericilor din zonă.


Intră acum și în grupul de